П"ятниця, 10.05.2024, 09:31
Вітаю Вас Зальотний | RSS
Меню сайту

Міні-чат

Головна » 2008 » Листопад » 26 » Газета "20 хвилин" про півфінал ЗУЛу - Долар та президент "потерпіли" від жартівників
Газета "20 хвилин" про півфінал ЗУЛу - Долар та президент "потерпіли" від жартівників
03:55
Ющенко заснув на клавіатурі комп’ютера та випадково добавив Януковича у список друзів, Юлю в спам, а країну вивів з кризи.

Так жартували півфіналісти осіннього сезону Західноукраїнської ліги КВН у середу ввечері в «Березолі». Цього вечора на сцені «Березолю» виступали вісім команд – чотири тернопільські, три із Львівщини, одна з Чернівеччини. Дев’ятий учасник півфіналу – львівський «Чистогон» - не зміг приїхати. Подивитися на півфінальну гру дев’яти команд прийшли переважно старшокласники, студенти. Зал був повністю заповненим.

Найбільше у півфіналі жартували про економічну кризу, стрибок долар, вулицю Бордуляка та «бамівських» хлопців. За найбільш влучні жарти глядачі голосно сміялися, аплодували та присвистували.

  • Мені особливо сподобалася сценка з реклами про білок, які шоковані від збільшення горіхів у відомому шоколадному батончику, - каже тернополянин Володимир. – Виступаючі вдало показали, як люди так само шоковано, як білки дивилися, але не на горіхи, а на стрибок курсу долара. Бо то ж дійсно дехто здав його по 4,60 грн, а за місяць він вже був по 7.

Дісталося як завжди і політикам, правда, більше парламентарям та президенту. Тернопільські «Вар’яти» показували, як депутати формували коаліцію, шепотом перетягуючи один одного в неї.

Багато жартівників зачепили у своїх виступах й Інтернет-теми. Так, вони показали, як двоє співробітників сидячи спинами один до одного спілкувалися не «вживу», а в «однокласниках». А «Брати Грачі» поставили сценку-розмову гуцула з жінкою, які щойно отримали рахунок за комунпослуги. За світло, воду, газ, тепло – у них не було боргів. Єдине, що була графа в рахунку : «Інтернет – 100 грн».

- Та то певно на церкву, жінко, на святе не шкода грошей, - відповів гуцул на запитання, що таке «той Інтернет».

Тернополяни з «Оптом дешевше» показували мініатюру про хлопця, який щодня переставляв у комп’ютері «Віндовс» та все не міг переставити, бо приходила мама і витягувала з розетки комп’ютерний кабель.

Вони ж знайшли свою відповідь і на проблему, чому не відновлюють тернопільський аеропорт:

- Нема «Редбулу» – немає крил.

А львів’яни зауважили, що тернополяни можуть вічно дивитися не тільки на вогонь та воду, а й на будову нової обласної бібліотеки.

«Вар’яти» ж робили репортаж програми «У світі тварин» з тернопільського «Лас Вегасу». У цьому закладі, за словами ведучого, були і такі види тварин, як бик бамівський, кабани, коза березовицька, свиня центрова, крокодилиха, вівці олені, свині, діджей-представник флори, бармен-вовчара позорний та охоронці-бронтозаври з мізками інфузорії-туфельки.

У фіналі ж осіннього сезону Західноукраїнської ліги КВН гратиме точно п’ять команд: «Брати Грачі» (Львів), «Торнадо люкс» (Берегомет), «Вар’яти» (Тернопіль), «Еталон» (Львів), «Оптом дешевше» (Тернопіль). Шоста команда - тернополяни з VIP – теж мають можливість потрапити до фінальної гри, після того, як сценарій їхнього виступу перегляне журі, розповів голова журі Богдан Буяк.
 
Взято з http://20minut.ua
 
 
 
 
 
Переглядів: 967 | Додав: ViTwix | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Всяка всячина

Календар новин
«  Листопад 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНл
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Пошук

Друзі сайту

Статистика

Юзають 1
Зальотні 1
Юзери 0


Copyright ViTwix Studio© 2007-2024