Неділя, 19.05.2024, 00:33
Вітаю Вас Зальотний | RSS
Меню сайту

Міні-чат

Головна » 2008 » Жовтень » 31 » Рівненська ліга КВН. Фестиваль. День Другий.
Рівненська ліга КВН. Фестиваль. День Другий.
17:03

Як сказав би атеїст: «Фестиваль закінчено і слава еволюції». Як завжди, всім добрий ранок. Поїхали. Відразу декілька зауважень про помилки, які були у багатьох команд.

Не починайте прив`язки словами «а у нас». По-перше, а «в кого ж ще?»; по-друге,іноді ця фраза звучить раз сім за виступ. Друзі, влаштуйте собі флеш-моб, де ви всі перед виступом почнете разом багато їсти, бо, як виходите на сцену, вас не чути, ви ледве рухаєтесь. Ну і головне, в мене зараз аська включена і мене задовбують спамери, але ще більше нас редакторів задовбують команди, які починають пояснювати, що те, що ми вирізали це насправді смішно. Все, виговорився))
Перша гра другого дня фесту: Оптом дешевше, Friends, Блондинка і Ко, За так, Три на три, Абзац.
Оптом дешевше команда з міста Тернопіль, яка стала переможцем цієї гри. Порадувала хорошим гумором, особливо сценками про клоуна в дитсадочку і Козловським в маршрутці. Було б добре, якби людина, яка оголошує номера, робила це більш драйвово і виходила швидше. А так, заслужене перше місце.
Friends. Я вже не люблю цю місцеву команду, бо мені треба розкладку міняти, щоб написати назву)) Насправді, дуже непогано, як для першого разу на сцені. Проте, як і в більшості молодих команд, жарт являє собою окремий номер, після якого йде відбивка, потім знову жарт, потім знову відбивка. От така дискотека виходить.
Блондинка і Ко. Одна із самих голодних команд фестивалю. Хочу подякувати за те, що команда багато разів приходила на редактуру і приносила нові теми. Тому і підсилили свій виступ.
За так. Київська команда в якій присутня гендерна рівність, бо один хлопець і одна дівчина. В такому великому складі кияни нормально виступили, а якби ще тримали емоції при собі і не сміялись разом з залом. Уявіть собі, як це виглядало зі сторони, хлопець кидає дівчину, а вона аж заливається від сміху разом з залом)).
Три на три. Знову місцева команда, яка на репетиціях друг друга майже вбивала, але на сцені таки стримали свої емоції і порвали зал барменами і патлатим Русланом Івановичем.
Абзац. Відразу видно, що команда грає не перший рік, бо вміють нормально розставити і нормально все відіграти. Єдине, що я не радив би, це робити занадто довгі прив`язки під номери, а також тренувати розминку.
 
Друга гра: Туп Землі, Зборная Университетов, Курс №3, А-камедія, Три на гривню, Хай Так, Дюшес.
Туп Землі. Респект за постановку. Дуже ідейно все виглядало. Треба працювати над текстовками, щоб не було банальних каламбурів і дотримуватись ідеї, яку команда показала. І головне: хлопцям не давати співати!!!
Зборная Университетов. Я далеко не філолог, але чому «Зборная», а не «Сборная»? Таких питань до команди багато. Наприклад, чому так довго тра шукати було дівчину, щоб подарити їй квіти? Це сильно затягнуло виступ.
Курс №3. Браво. Дуже порадували, як для молодої команди. Якби розминку ще відіграли.
А-камедія. Хороша київська команда, яка трішки за довгий танець поставила на початок. Також я радив би шукати менш попсові теми для жартів.
Три на гривню. Хороша команда для юніорки і поки слабенька для РЛ. Ніяких постановок. По суті, декламація жартів.
Хай Так. А тепер про погане. Виявляється, що в команди ума.нет, нема ще й совісті. Ці...нагло вкрали у інших львівських команд жарти. Приїхали команди зі Львова і вони взнають, що інша львівська команда їх вже показала. Тому ми редакторським колективом забороняємо кожному члену команди Ума.нет будь-які виступи в РЛ. А Хай Так – молодці і виходять в 1/8.
Дюшес. А з цієї команди з Київа я смівся навіть після прогонів і всього того, що ми встигли надивитись. Веселі пісні, цікаві жарти. Успіхів.
 
Третя гра: СтопКадр, Свят-Клуб, Штольня, Кабмін, Зупинка Фабрична, 4х2Made in Kiev.
СтопКадр. Дуже симпатична львівська команда, бо там грають гарні дівчата. Команда тільки починає, тому і повторює помилки інших молодих команд. Але є велике бажання, тому все можна виправити.
Свят-Клуб. Команда з добрим гумором і доброю парою очей. Парою. Бо в команді лише один учасник. Шкода, що не витягнув розминку, було б цікаво подивитись на цю команду далі.
Штольня. Історичний факультет гуманітарного університету уперто шукає своє місце в КВН. З кожним роком жарти стають краще, але постановка...як була поганою, так і залишилась.
Кабмін. Команда з Тернополя хоч і виграла цю гру, але не запам`яталась, як команда з добрим гумором. Особисто я сподіваюсь на кардинально інший гумор далі.
Зупинка Фабрична. Рівненська команда під чітким керівництвом Тараса Петровича з Фававу вперше спробувала себе в КВН. Тому команді можна побажати поки лише успіхів і більш смішних жартів.
 4х2Made in Kiev. І ця київська команда вперше спробувала себе на сцені. Встигла порадувати цікавими заходами про Змія Горинича.
От і все. Фестиваль скінчився. Далі командам працювати прийдеться набагато більше, щоб пройти далі. Пишіть вже.Місцеві, не соромтесь дзвонити, щоб ми вас подивились. А всі інші – не забувайте про інтернет.


Взято з http://kvn-rivne.org
Переглядів: 1065 | Додав: ViTwix | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Всяка всячина

Календар новин
«  Жовтень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНл
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Пошук

Друзі сайту

Статистика

Юзають 1
Зальотні 1
Юзери 0


Copyright ViTwix Studio© 2007-2024