П"ятниця, 17.05.2024, 15:37
Вітаю Вас Зальотний | RSS
Меню сайту

Міні-чат

Головна » 2008 » Вересень » 22 » Пайдьот, Галя і Вочківці! Вочківці - це таке село під Волочиськом, там водоспад є і Зморочко живе, однокласник Тараса – єврей.
Пайдьот, Галя і Вочківці! Вочківці - це таке село під Волочиськом, там водоспад є і Зморочко живе, однокласник Тараса – єврей.
20:01

Як ви вже здогадалися, хоча ні не здогадалися, мова піде про наші відвідини Фестивалю «Перлина Полісся 2008», що відбувався в таборі «Веселка» під Радивиловом, що в свою чергу знаходиться в рівненській області. Для нас фестиваль розпочався півторагодинною поїздкою в маршрутці. І одразу ж хочеться подякувати вельмишановним пенсіонерам які своїм лагідним топтанням по моїх ногах скрасили буденність переїзду. Отож приїзд в село де знаходився, ми так і не запам’ятали як воно ся зве, табір ми відмітили словами «куди нас занесло» і розпочали пошуки «Веселки». Знайшли. Поселили нас в гарненькому доміку де ми зайняли перший поверх (дві кімнати по три піпла). Після поселення почалося саме цікаве – спочатку Тарас згадав як він днем раніше набухався і його руку почало гребти, потім ми почали заздрити Тарасові і вирушили на пошуки алкоголю. Повірте мені ми відразу ж прокляли це місце, як, ну як можна жити в селі де тільки в одному магазині продається мінімум алкоголю?!, а по дзигарки ваше прийшлось перти в Радивилів. Хоча потім нас дуже порадував обід (безплатний) і ми поняли шо три дні голодувати ніхто не буде…

Тепер перейдем безпосередньо до КВНу. На другу годину писали шо буде репетування, а не виступ. Ну шо ж ми то від репетували разок, правда не без проблем (просто наш звукач Вітя не поїхав – прийшлось шукати нового, також не поїхав Міша, в якого в ті дні була днюха), а от де виступ і перед ким ми не знали, тай не привикли ми виступати і шоб нам ніц не вирізали.. А все виявилось просто – відкриття вестивалю було лише для своїх, для КВНщиків, а вирізали вже перед гала-концертом. Дуже радує той факт шо Тарасик прикрасив нашу візитку тим що заявив в зал шо його мікрофон не працює.  На цім перший день не закінчився. Все продовжилось в доміках за знайомством з іншими приїжджими, і звичайно ж перша (на жаль і остання дискотека). Перший день запам’ятався знайомством з Галею, гумовою дівчинкою яка одразу ж стала символом фестивалю.

Другий день розпочався з підйому в сім тридцять і зарядки. Прийшовши на зарядку нам заявили шо її не буде, звичайно ж ми знервувалися і пішли назад спати незважаючи на крики «шутка!» нам в спину. Через годину мав відбутися турнір з Міні-футболу. На жеребйовці вельмишановний Твікс витягнув папірчик з написом «Тернопіль», чомусь нам не дозволили грати проти самих себе, от і прийшлось програти Хмельницьку (Проект 05). Програли ми з рахунком 7-0, бо як то кажуть хто менше пездить той краще рає. День продовжився в томуж стилі  як попередній – репетиція, виступ, «гола миля»… Відрізнявся наш виступ від вчорашнього тим шо Тарасик (якого зранку нагородили званням «Шацьких року», а вечером обізвали Стадницьким з «Набли») знову ж таки прикрасив наш виступ невимушеним підгляданням в листочок. Вас, дорогий читачу напвно зацікавило шо таке «гола миля»? Так от пояснюю, Аля  з «Трьох сетер» (яких було тіко дві) на сцені заявила шо «якщо наступна шутка не зайде то Твікс з Тернополя сьодня вечером побіжить по таборі голий» як ви вже здогадалися шутка зайшла. А оскільки команда в нас дружня то Твікс біг не сам. Продовженням і так насиченого дня став вечір чорного КВНу і перегляд Конкурсних відео робіт. Ну шо тут скажеш могло бути і краще…  Наша озвучка «Перевізника» також брала участь в конкурсі,але нічо путнього з того не вийшло. А чорнуха, на мою думку, вже була перебором який не сприйняли втомлені глядачі.

Ранок третього дня мені дуже сподобався адже ніхто не будив на зарядку. Протягом дня ми поснідали, дехто навіть помився, порепетували і вирушили всім стадом в місто контрастів і велосипедів - в Радовилів. Там в якомусь залі і виступали. Глядачів було не багато але вони гаряче вітали і підтримували всіх учасників за що їм ВЕЛИКЕ СПАСИБІ! Цього разу наш Тарас нічим не відлічився, але йому найшлася гідна заміна – звукач «Фававу». Після гри ми довго чекали автобуса шо мав відвезти нас в табір, всі чекали крім Іри яка взявши ключі від хати поїхала на машині, а ми ,так і не дочекавшись автобуса, пішки під дощем «вліво» і «вправо» йшли в табір, а потім ше стояли мокрі під закритим домом, але то нічого ми не проти таких розкладів… Вдалий вечір продовжив вдалий фуршет. Все шо хочеться сказати про фуршет це - Пайдьот! Хоча наш Тарас відмітився і там, його феєричний тост до сих пір заставляє мене посміхатися коли його згадаю. Після випитаих "цяточок" згадується безумна  нічна прогулка за кілька км до найближчої заправки. А потім сон.

Ранок наступного дня. Ми прокинулись, а в таборі пусто… тільки ми Дулін і Цвях. Але це нас не зломило ми спокійно з почуттям виконаного обов’язку поїхали додому.  Дорога додому також була насичена подіями але я спав і про них нічого не знаю.

Результатит фестивалю: Фававу - гран-прі, почесні відзнаки - Три сестри (За діло), Проект 05 (за футбол), решта команд отримали почесні грамоти за участь,  також було нагороджено переможців у всіх номінація на відеоконкурсі.

А на кінець традиційна рубрика подяк. Отож хочеться подякувати:

1.       Абзацу – за прикольну форму;

2.       Бес Прилюдий – за Галю;

3.       Трьом сестрам – за голу милю;

4.       Фававу – за пайдьот;

5.       Фонтану – за чорнуху;

6.       Проекту 05 – за 7-0;

7.       Позитивним вірусам – за зву кача;

8.       Хай так – за пробіжку навколо фонтана;

9.       Автостопу – за клубнічку;

10.   П’ятниці 13 – за так;

11.   Організаторам – за діло!!!!!!!!!!!

На Перлину полісся 2008 іздили дуріти команда КВН "Оптом дешевше" а саме: Василько, ViTwix, Тарас, Сабіт і Іра

Сорі якщо когось забув!  Всім пака з вами був я Василько Дурачок. До нових зустрічей)))

Переглядів: 1593 | Додав: Glamur4yk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 3
3 narcotik  
0
Пайдьот, і ще раз пайдьот

2 ViTwix  
0
пайдьооооооооооот))))))))

1 Glamur4yk  
0
Пайдьот! tongue

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Всяка всячина

Календар новин
«  Вересень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНл
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Пошук

Друзі сайту

Статистика

Юзають 1
Зальотні 1
Юзери 0


Copyright ViTwix Studio© 2007-2024